2020-02-04 14:52:16• hírek • Bede Emőke

Óvatosan a stopposokkal: egy zilahi férfi már megjárta

Nem mindennapi esetről számolt be a szomszédos Szilágy megye rendőr-felügyelőség: stopposok egy csoportja kifosztott egy sofőrt, ki jóhiszeműen vállalta, hogy elviszi őket Szatmár megye határáig.

A rendőrség által lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy a sértett február 2-án, 19 óra 30 perc környékén egy zilahi benzinkúton találkozott három, 23 és 27 év közötti fiatalemberrel, kik közül egyik helybéli, a másik kettő pedig külföldi állampolgár volt. A fiatalok arra kérték a sofőrt, vigye el őket Szatmár megye határáig, ám végül a csapat nem jutott messzire. A sofőr ugyanis a Mihai Viteazul sugárúti állomáson megállt, ugyanis egy ismerősével kellett találkoznia.
 

Amikor a sofőr már épp kiszállt volna az autóból, a jobbján utazó 25 éves férfi erőszakkal elragadta tőle mobiltelefonját, pénztárcáját és a kocsikulcsot, majd a trió futásnak eredt. Pechükre nem jutottak messzire, ugyanis a rendőrség rövid időn belül elfogta őket, és szerencsére az értékeket is sikerült teljes egészében visszaszerezni.


Az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte az elkövető előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: